19/05/2015, Saat: 19:17
(Son Düzenleme: 19/05/2015, Saat: 19:18, Düzenleyen: adamentium.)
EJ DE89 güzel bir alet. Barley modeli özellikle çok şık. Lakin birşey dikkatimi çekiyor. Forum ' da bu işe ilk merak salan hemen herkese ilk tavsiye edilen makine EJ DE89. Genellikle de ilk alınan makine EJ DE 89.Gözlemlerime dayanarak bu makinenin ortalama ömrünün 3 ay olduğunu görüyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz ancak alan arkadaş 2-3 ay içinde hemen forum da başlık açarak ürünü satıyor ve daha agresif aletlere , ayarlı makinelere vs. yöneliyor.
Ben de bu yüzden merak ediyorum. Neden Progress değil de EJ DE89 abi ? 1 ' le 1.5 ayarla paşalar gibi tıraşını ol. Biraz agresif mi olsun istiyorsun. At vitesi 5 ' e
Tamam mild bir makine isteyen birisine Futur gibi spesifik bir alet önerilmesine ben de anlam veremem ama ben yeni başlayan birisi olsam kesinlikle Progress gibi ayarlı bir makine alırdım. En azından iki gün sonra beklenti ve tercihler değiştiğinde aleti satmama gerek kalmazdı.
Ben de bu yüzden merak ediyorum. Neden Progress değil de EJ DE89 abi ? 1 ' le 1.5 ayarla paşalar gibi tıraşını ol. Biraz agresif mi olsun istiyorsun. At vitesi 5 ' e
Tamam mild bir makine isteyen birisine Futur gibi spesifik bir alet önerilmesine ben de anlam veremem ama ben yeni başlayan birisi olsam kesinlikle Progress gibi ayarlı bir makine alırdım. En azından iki gün sonra beklenti ve tercihler değiştiğinde aleti satmama gerek kalmazdı.