31/05/2015, Saat: 13:56
(31/05/2015, Saat: 11:59)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum belli olmaz bu işler. Elimizde işini ziyadesiyle yapan bir porsuk kılı fırça varken , sırf merak edip 2. yi 3. yü hatta 13.yü 14. yü almıyor muyuz ?
Bir kere alayım iyisi olsun , bir daha hiçbirşey almak yok diye kaç kere kendimizi şartlandırıp o ürünü alıp , ertesi gün yine kendimizi tutamayıp diğer siparişi geçmedik mi kredi kartından ? Bu işte merak faktörü devreye girdiği müddetçe Futur ' u olan bunu da alır , bunu alan Futur' u da . Belki hemen almaz ama bu hobiye devam ettiği müddetçe bence birgün bir şekilde yollar yine kesişir
Futur kullanıyorum ben. Açıkçası çevrenizde , yakınlarda kolay ulaştırabileceğiniz birileri varsa kargo şu bu uğraşılmaması adına bu arkadaşlar gönüllü olurlarsa sevinirim. Size de zahmet verilmemiş olur...
Diğer türlü kimse çıkmazsa , ben gönüllü olarak detaylı inceleme yaparım iki ürünü mukayese ederek.
Komşum bu duruma ben de şöyle örnek vereyim elinde Simpsons Chubby 3 olan birisi gidip de onun Çin malı replikasını alır mı? Ben pek alacağını sanmıyorum. Bende de Futur var ve Futur varken NT. Vigour alıp kullanacağımı sanmıyorum. Elinde NT. Vigour olan birisi size ulaştırabilirse biz de incelemesini okuruz.
https://instagram.com/buyukkotukurt/