09/06/2015, Saat: 14:23
birkaç kargo şirketi hariç, yukarıdaki diğer seçenekler ile sorun yaşamadım. ben bir 4. madde eklemek istiyorum. bu tip şirketlerin en büyüğü, tecrübeme göre digiturk.
mesajlar yasaklanmadan evvel, yağmura tutarlardı, bununla yetinmez olur olmaz vakitlerde günde 5-6 kez ararlar halen. numaralarını engelledim de kurtuldum. düşünün ki, her futbol paketi için aradıklarında "futbol ile ilgilenmiyorum" diye belirtmeme rağmen, her kampanya dönemi aramaya devam ediyorlar (kara listeden görüyorum
) yine bu şirket, aone olduğumdan beridir yalnızca 1 ya da 2 kez baktığım kanallar bulunan bir paketini iptal ettirdiğinizda, "ama indirimli kullanıyorsunuz, dursun" deme yüzsüzlüğüne de sahip. yeni bir kampanya mı var, "ayda şu kadar, alın artık" deyip, istemeyince "vermiyorum ben de paketi" deyip telefonu kapayabiliyor. böyle bir şirket bu. Allahtan numara engelleme var. bakalım iptal ettirirken neler göreceğiz???
mesajlar yasaklanmadan evvel, yağmura tutarlardı, bununla yetinmez olur olmaz vakitlerde günde 5-6 kez ararlar halen. numaralarını engelledim de kurtuldum. düşünün ki, her futbol paketi için aradıklarında "futbol ile ilgilenmiyorum" diye belirtmeme rağmen, her kampanya dönemi aramaya devam ediyorlar (kara listeden görüyorum