25/06/2015, Saat: 23:22
Konuyu hortlaymış olacağım ama bende sabun hakkında bir iki kelam edeyim. Öncelikle kremsi bir sabun oldukça yumuşak ambalaj bu
Daha önceden filiz kozmetikten aldığım ciğeri beş para etmez jölenin içini çöpe attım
Elimle kutunun içine rahat bir şekilde bastım.
Fırça olar onur98 kardeşimin elleri ile hazırladığı finest ı kullandım
15 saniye yükledim ve 30 saniye içinde solid bir köpük yaptı
Tıraş performansı gerçekten büyüleyici, lord un dediği gibi resmen tampon bölge oluşturdu jileti suratımda hissetmedim neredeyse o kadar iyi bir yastıklama. Nemlendirme olarakda oldukça iyi bence amcasının oğlu Cella dan 1,5 tık daha iyi.
Krem gibi bir dokusu var favori sabunlarım arasında yerini aldı. @hellhound çok teşekkür bu güzel hediye için denemeye ancak fırsatım oldu ama kendime kızdım neden daha evvel denemediğim için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha önceden filiz kozmetikten aldığım ciğeri beş para etmez jölenin içini çöpe attım
Elimle kutunun içine rahat bir şekilde bastım.
Fırça olar onur98 kardeşimin elleri ile hazırladığı finest ı kullandım
15 saniye yükledim ve 30 saniye içinde solid bir köpük yaptı
Tıraş performansı gerçekten büyüleyici, lord un dediği gibi resmen tampon bölge oluşturdu jileti suratımda hissetmedim neredeyse o kadar iyi bir yastıklama. Nemlendirme olarakda oldukça iyi bence amcasının oğlu Cella dan 1,5 tık daha iyi.
Krem gibi bir dokusu var favori sabunlarım arasında yerini aldı. @hellhound çok teşekkür bu güzel hediye için denemeye ancak fırsatım oldu ama kendime kızdım neden daha evvel denemediğim için.
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com