12/10/2011, Saat: 20:35
düz olanı iyi tercih. en azından temizlenebilir. atlet parçası kullanmanı öneririm. barley ve lined olanların o ince kısımları temizlemek zor olabilir. sabun+kireç karışımı çok yapışkan zor temizleniyor.
eğer elinde tutmakta zorlanıyorsan basmalı kalemlerin el tutma bölümünden bi plastik sök makinene tak.
Saygılar
eğer elinde tutmakta zorlanıyorsan basmalı kalemlerin el tutma bölümünden bi plastik sök makinene tak.
Saygılar
(12/10/2011, Saat: 20:21)Kendineözgü Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende EJ89 düz olanından aldım.Bence Feather yada Permasharp kullansamda,birbirine yakın sonuçlar alıyorum.İşçiliği hakikaten mükemmel.Birde tıraştan sonra Kromu temizlemek zorunda kalmasam daha ıyı olacak.Makınayı herzaman parlak görmek istediğimden boyle bir soruna sahibim.FS 24 mm fırçamda oldukça başarılı.Özgün'e parfumler konusundaki doğru ve kaliteli yorumlarından sonra,tıraş konusundaki başarlılı yorumlarından sonra teşekkür ediyorum.
Bu ikili beni uzun sure ıdare eder.Nivea ve Arko tıraş kreminden çok memnunum.ÖZellikle niveanın kokusu çok hoş.Belki riske girip daha sonra yeni kremler alırım.