23/11/2015, Saat: 13:56
Ben de @izbe'ye katılıyorum bunlar mild aletler.Ama keyif kısmı bambaşka.
50-60 yaşında aletlerden bahsediyoruz.Bu zaten başlı başına bir olay.
Parça parça aletlerle uğraşmıyorsunuz, bu işin konfor kısmı.Hoş ben onları da seviyorum ayrı da.
Elinize aldığınızda Progress de diğerleri de işçilik olarak ağlarlar Gillette'in yanında.
Kelebek gibi kanatları açıldığında aklınız gider zaten (Rahmetli babam tıraş olurken seyrederdim, bu kanatların açılıp içine jiletin yerleştirilmesi
ritüel gibi gelirdi bana, belki de o zamandan kalan bir şey)
Diğer taraftan o paralara değer mi ? Eh burası da size kalmış.Ama klasik tıraş benim hobim diyorsanız, bence mutlaka bir tane edinin.
50-60 yaşında aletlerden bahsediyoruz.Bu zaten başlı başına bir olay.
Parça parça aletlerle uğraşmıyorsunuz, bu işin konfor kısmı.Hoş ben onları da seviyorum ayrı da.
Elinize aldığınızda Progress de diğerleri de işçilik olarak ağlarlar Gillette'in yanında.
Kelebek gibi kanatları açıldığında aklınız gider zaten (Rahmetli babam tıraş olurken seyrederdim, bu kanatların açılıp içine jiletin yerleştirilmesi
ritüel gibi gelirdi bana, belki de o zamandan kalan bir şey)
Diğer taraftan o paralara değer mi ? Eh burası da size kalmış.Ama klasik tıraş benim hobim diyorsanız, bence mutlaka bir tane edinin.
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...