30/11/2015, Saat: 09:50
(30/11/2015, Saat: 01:56)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramanız sonucunda "lubricant" hakkında bir konu bulamadığınıza göre sizden önce şimdiye kadar Tıraş forumunda "lubricant" hakkında konu, inceleme vs. arayan/aranabileceğini düşünen veya tıraş öncesi ihtiyaç duyan bir üye olmadı demektir. Ciddi olarak merak ettiyseniz ve amacınız foruma katkıda bulunmaksa o zaman merak ettiğiniz konuyla ilgili bir inceleme konusu açarak forumdaki bu boşluğu doldurabilir ve "deneyen var mı?" diye sormak yerine inceleme konunuzda deneyimlerinizi aktarmış olur, böylelikle tıraş forumunda "lubricant" arayabilecek üyelere de ışık tutmuş olursunuz.Mantığınızı gerçekten anlayamadım üzgünüm. Zaten deneyeceğimi yazdım önceki mesajlarımda. Kaldı ki bana o kadar saçma gelmedi bu fikir ve deneyip söylemeyen olabilir diye düşündüm. Ayrıca bu konu sayesinde birkaç üyenin yüzünü de güldürebildiysem ne mutlu bana. Burada kalp ameliyati yapmiyoruz sonuçta o yüzden hassasiyetinizi anlayabilmiş değilim. Tartışmayı uzatma taraftarı değilim çünkü anlayanlar zaten benim iyi niyetimi anlamıştır diye düşünüyorum geri kalanları da ikna etmek gibi bir gayem yok. İyi forumlar dilerim.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi