08/12/2015, Saat: 17:37
(08/12/2015, Saat: 16:11)ms_1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 TL.'nı nereye vermiyoruz ki dedim ve impa'dan verdiğim son siparişin içine rimei aleti de ekledim. 2 kez kullandım, belki kesin kanaat için az bir sayı ama doğrusu beni çok şaşırttı. Tıraş performansına bakınca EJ, Mühle, Merkür vs. markalara neden yüzlerce lira veriyoruz diye düşünmedim değil. Tabi ki malzeme, kaplama, işçilik vs. açılardan bu markalarla karşılaştırmak doğru olmaz ama f/p açısından baktığınız zaman çok başarılı bir ürün rimei. Taşımak için küçük bir kutusu da var. Bu haliyle seyahat için de çok uygun. Aslında belki de şunu sorgulamak gerekir: Geleneksel tıraşa bir bütün olarak baktığımızda tıraş aleti, jilet, sabun/krem ve fırça ana unsurlar. Ancak, tıraşın kalitesini en çok etkileyen ya da kalitede en çok fark yaratan unsur ne derseniz herhalde fırça derim. Tabi bu kişisel görüşüm. Bu açıdan bakıldığında pahalı tıraş aletleri yerine rimei ve benzeri ucuz aletler de kullanılabilir. En azından elimizin altında olmasında fayda var diye düşünüyorum.+1