12/01/2016, Saat: 17:18
Bugün permasharp jilet elime ulaştı ve EJ89 ile denedim, sonuç gerçekten tatmin ediciydi. WTG, XTG ve tekrar WTG olmak üzere 3 perde tıraş oldum. Yakın ve tahrişsizdi. Yalnız çok konforlu bir tıraş değildi, bunun nedenini de yüzüme sabun uygulamadan önce (tasta köpürtüyorum) yüzüme ilk defa arko klasik krem uygulamış olmaya bağlıyorum. Tıraş olurken ilk perdeden sonra hiç böyle bir sonuçla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum
hatta moralim bile bozulmuştu. Rapira mavi siyah kırmızı ile EJ89 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, resmen sakalın üstünde zıplaya zıplaya ve yolarak kesmeye çalışıyordu. Rapira üzerine çok iyi geldi permasharp. Gillette 7 o'clock da iyi bir combo oluşturmadı benim yüzümde EJ89 ile. Bütün hazırlıklarımda cella sabun ve semogue 830 kullandım, şap hep uyguladım.
Sonuç olarak mild alet keskin jilet olayı benim sakalım için de doğru bir seçim oldu. Daha feather jilet sırada denenmek için.
bir ara da temin edebildiğim de KAI denemek lazım diye düşünüyorum.
hatta moralim bile bozulmuştu. Rapira mavi siyah kırmızı ile EJ89 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için, resmen sakalın üstünde zıplaya zıplaya ve yolarak kesmeye çalışıyordu. Rapira üzerine çok iyi geldi permasharp. Gillette 7 o'clock da iyi bir combo oluşturmadı benim yüzümde EJ89 ile. Bütün hazırlıklarımda cella sabun ve semogue 830 kullandım, şap hep uyguladım. Sonuç olarak mild alet keskin jilet olayı benim sakalım için de doğru bir seçim oldu. Daha feather jilet sırada denenmek için.
bir ara da temin edebildiğim de KAI denemek lazım diye düşünüyorum.