12/01/2016, Saat: 18:08
@dikdik_s komşum size katılıyorum. Ben EJ DE89'u işime pek yaramayacağını bildiğim halde sırf görüntüsü için aldım. Arasıra kullanıyorum ve keyfini alıyorum. Evet mild bir alet ama uygun ortamda güzel tıraşlar veriyor. Benim sakallarım yüzüme resmen yapışık çıkıyor, o kadar yatık yani. Bir günlük bile olsa yine yatık. Ama bu alete polsilver ya da feather taktığım zaman, sabunumu da ustura tıraşlarında olduğu gibi biraz gevşek hazırlayınca (yeni başlayanlar bunu yapmamalı) güzel tıraş ediyor. Yarım gün veya 2/3 günlük temiz bir yüze ihtiyacım varsa o zaman kullanıyorum. Çok vicdanlıdır kendileri, tahriş etmeden güzel işler çıkartıyor.
@rating komşum permasharp cildi hassas olanlarda tahriş ve kaşınma hissi verebiliyor ne kadar mild bir alette kullanılırsa kullanılsın. Benzer etki sarı 7 oclocklarda da var (her iki jiletin başlığındaki yorumlardan yola çıkarak belirttim). Uç performansı, konfor bakımından biraz düşük gibi (yani hone'lanma kalitesi). İsterseniz polsilver ile veya gillette silver platinum ile deneyip, bir de öyle tecrübe edin.
@rating komşum permasharp cildi hassas olanlarda tahriş ve kaşınma hissi verebiliyor ne kadar mild bir alette kullanılırsa kullanılsın. Benzer etki sarı 7 oclocklarda da var (her iki jiletin başlığındaki yorumlardan yola çıkarak belirttim). Uç performansı, konfor bakımından biraz düşük gibi (yani hone'lanma kalitesi). İsterseniz polsilver ile veya gillette silver platinum ile deneyip, bir de öyle tecrübe edin.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!