Baslarda oyle yaptim ama su an bir kredi kartim ve sanal kartim kayitli. Ancak ben kullandigim bankanin mobil uygulamasina ya da internet sistemine giris yapip internet kullanimina acmadan paypal uzerinden de hicbir sekilde harcama yapilamiyor. Giris yapabilmek icinse benim telefonuma gelen kodu girmek gerekiyor. Yani baska telefondan banka islemlerime ulasmak imkansiz. Ve bu islem alisveris oncesi ve sonrasinda 10ar sn aliyor.
Bu sayede biri benim kredi kartimin butun bilgilerine sahip olsa dahi alisveris yapmak icin benim internetkullanimini acik tuttugum o en fazla 30 saniyelik zamana denk getirmeli. Oyle bir durum olsa bile mahkemeye basvurdugunuza paypal dolandircilarin cektigi miktari bir sekilde karsiliyor. Gectigimiz ay arkadasimin basina geldigi icin biliyorum.
Bu sayede biri benim kredi kartimin butun bilgilerine sahip olsa dahi alisveris yapmak icin benim internetkullanimini acik tuttugum o en fazla 30 saniyelik zamana denk getirmeli. Oyle bir durum olsa bile mahkemeye basvurdugunuza paypal dolandircilarin cektigi miktari bir sekilde karsiliyor. Gectigimiz ay arkadasimin basina geldigi icin biliyorum.
http://enfiyemeraki.blogspot.com.tr/