27/01/2016, Saat: 23:01
(27/01/2016, Saat: 22:26)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhaba , uzun süredir üyeliğim olmadan birçok konuyu okuyup takip ediyordum . Sonunda üye olma vakti geldi dedim hayırlısı Smile Adım Serdar , Geleneksel traşta yeni sayılırım 2.5 aya yakındır geleneksel traşa başladım daha doğrusu buna uğraşıyorum. Malzemelerim EJ De89 lbl , ws sword classic , bir kaç arko sabun tüp, bir adet cella , fs 24 mm finest fırça ve bir adet banat fırça . Nivea aftershave balm ve iki adet önce ve sonra traş kolonyası , bir adet zaza şap ve bir kaç gillette 7 oclok ( yeşil) , bir kaç bolzano , yeşil astra , 5 bic chrome . Bazı ustalar için komik ve küçük ama ne yapalım yavaştan yavaştan büyütmeye çalışıyoruz
Bu arada forumda bir kaç konu başlığı gördüm osmanlı dònemi cep saatleri , kehribar tesbih ve para koleksiyonu yapmaktayım .
Yine ilgili olanlar için hobi olarak sib klarnet , bağlama çalmaktayım ama aktif değil Ve tarihle epey ilgiliyimdir .
Hoşgeldiniz, komşum si bemol klarinet nefistir, tesbih bende severim - saat ise aileden kalan bir iki cep saatim var. Bol köpüklü traşlar olsun.