(03/06/2016, Saat: 16:50)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim, beğendiğinize çok sevindim. Her tıraş aletini yaparken ne kadar kusursuz yapabilirsem o kadar iyi olur diyorum. Sizlerin beğenileri sayesinde her ay yeni çeşitlerle karşınıza çıkmaya devam edeceğiz. Yabancı forumlarda maalesef bir kaç bloger böyle bir tutum sergiliyor. Açık açık küfür eden de var, direkt almayın diyen de var. Bu durumun sebebi üretim kalitemiz ya da performansımız ile ilgili değildir. Anlatmama gerek yok sebebinin ne olduğunu hepimiz anlayabiliriz.
UTS-15 isimli bir tüfek var(Antalya'da üretiliyor.), yakından da inceledim, üretim çalışmalarından da haberim var, şuan için sınıfındaki en kaliteli ve işlevsel tüfektir denebilir. Biz belki Türkler olarak bilmiyoruz ama Amerika'da bu tüfek çok meşhur. Bu tüfek hem ucuz, hem kaliteli hem de işlevsel ve çok şık görünümlü. Ancak youtube vs. inceleyin tüfeği yermek için yabancı silah firmaları nasıl videolar çekmişler, taktik aynı sözde blogerler yeriyorlar, boş kovan atarken tutukluk yapması için özellikle bozmuşlar videolarda bunu gösterip duruyorlar. Açık açık bu tüfeği almayın bizim markamızı alın diyorlar. Amerikan halkı bu orta çağ satış taktiğine kesinlikle inanmıyor. Kanıtı UTS-15 e olan ilgi ve satış patlaması aynı şekilde ROCNEL e olan ilgi ve üretim adedine yetişmeyen talep patlaması. Bunun gibi bir sürü örnek gösterebilirim. Ben çocukluğumdan bu yana, insan odaklı her türlü mal ve hizmet üretiminin ülkemizde tüm zorluklara rağmen yapılabileceğine inanıyorum.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
Ne demek üstad. Keşke daha iyi bir inceleme yapabilseydim. Elimden bu kadarı geldi.
Saygılar.
Tek Sabun, Tek Fırça, Tek Alet, Tek Jilet...