03/06/2016, Saat: 18:46
(03/06/2016, Saat: 17:55)yokon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @corpus36 Çok tadında bir inceleme. Elinize sağlık.
@rocnel Nasıl olur bilmiyorum ama her ay yeni bir alet ile tüketicinin karşısına çıkmak yerine, ürününüzü almak isteyen tüketiciye ürünlerinizi ulaştırmak daha doğru değil mi?
Bunu yapıcı bir eleştiri olarak algılayın lütfen. Şuan çok güzel aletler üretiyorsunuz ancak almak isteyenler alamıyor. Üretim kapasitesi yetersiz olmayabilir bu gayet normal. Bunun dengesini bulmak gerekir diye düşünüyorum.
Merhabalar, bunu daha önce anlatmıştım, yorumlar birikince atlanabiliyor.
Bir ürünün prototipini çıkarmak başka bir ürünün tüketiciye ulaşmasını engellemez. Bu kadar kısa sürede bir ürünü seri olarak üretmek mümkün değil. Şuan satışta olan P serisinin prototipleri geçtiğimiz sene yapıldı, seriye net henüz bu ay geçiyoruz. Ürünleri bizim onaylamamız yetmiyor tüketicinin de en az 3-6 ay deneyip görüş bildirmesi lazım. SE50 modeli seri üretilmesi için kapsamlı değerlendirme lazım. Ayrıca sadece patent başvurusun şekli kabul edilmesi dahi 6 ay sürüyor. Amerikada bu süre 10 gün gibi, eyalete göre değişiyor.
Sonuç olarak yeni modeller tanıtılmaya devam edilecek, onaylanan modeller 6-12 ay içerisinde seri üretilecek. Yaklaşık 3 yıl içerisinde tam üretici konumuna gelmeyi planlıyoruz.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com