04/06/2012, Saat: 17:35
(04/06/2012, Saat: 12:32)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam totan 35 hocam,sizin progress yorumunuzu bekliyorum,birde neden futur değilde progress seçtiniz,futur fanlarını kızdırmadan cevaplarsanız sevinirim
saygılar
Futur cok hos alet gercekten insan sahip olmak istiyor ancak bence futur da bir dizi hata var.
birincisi bence Futur bir sanat eseri tabi sanat eseri oldugu icinde islevsellikten bir nebze uzak
Ayrıca futur da kanımca muhendislik hataları var. Ornegin jilet yukleme. kafa kısmı resmen fırlıyor. hadi bunu dikkatle yapıyorsunuz mutlaka zamanla zorlaya zorlaya kafa kısmındaki tırnakları bozacaksınız.
bir de tıraş olmak zevkli degil olanları gordugumde ya resmen cebellesiyorlar acık olalım kimi arkadasımız BALTA tasıyorum sanıyorum diyor
futur un bir ust modelide jilet yuklemeyi cozmus gibiler ama o alette felaket buyuk
Progress i almakta asagi yukarı 2 hafta dusunmusumdur bundan sonra ayarlanabilir iki makine alacagim biri 1955-56 fatboy diger 1961 ilk seri adjustable bunlar sıfır olacak ya ABD ye gittigimde muzayedelerde arayacagim yada ebay da denk gelirse alacagim ama yakında değil tabiki
Gundelik kullanımda Futur dan daha rahat bir alet diye dusunuyorum. İleri de bir Futur alır mıyım evet. Kullanır mıyım? evet kısmen ara ara. Bu Futur u alırken kullanımı degil de ileri de oğluma bırakmak icin kutusuyla falan alırım. Progress i ise gundelik kullanmak icin aldım. ED89 da guzel satmayı elden cıkarmayı dusunmem sonucta cocuklara anısı olur ancak progresi basta alsaydım ed89 asla dusunmezdim.
Ucundaki plastik evet çirkin denilebilir. Ama bana cok kotu gelmedi acıkca. Aksama bir iki resim eklerim sizde degerlendirirsiniz