15/12/2016, Saat: 04:36
(14/12/2016, Saat: 04:41)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel özetlemişsiniz @ Dr.Fahrenheit komşum sıhatler olsun
Teşekkür ederim komşum.
(14/12/2016, Saat: 10:05)chevalier Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dr.Fahrenheit hocam cok guzel ozetlemissiniz. Ben de 2 yillik ikon 101 den sonra 2 hafta once progress kullanmaya basladim. Henuz dogru ayarlari ve jileti denemeye devam ediyorum. Ama kesinlikle ikon 101 e gore cok daha agresif.
Su an icin 1.5 - 3 araliginda geziniyorum. Personna Lab blue, merkurden sonra, yesil 7 o'clock la daha rahat tiras cikariyor benim icin.
Henuz agresifligine alisamadim, her tirasta birkac kesik atiyorum bir sekilde. Zamanla duzelecektir.
Komşum ben de ilk deneyimi bildiğim jilet ile yapayım dedim, sanırım sonrasında jilet denemeleri ile ayar denemeleri bir arada gelecek.
(14/12/2016, Saat: 17:01)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adjustable aletlerin ilk ayarlarının agresif olma mantığını anlamıyorum. Gillette Slim bu anlamda harikulade bir alet. Öyle ki, aldığımdan beri sadece onu kullanıyorum. Yakında diğer aletleri satışa çıkaracağım
Haklısınız komşum, ayarı 3 numaraya getirirken aklımda 1 numaranın 34C'ye benzer olduğu vardı ancak sanırım başlangıcı dahi biraz daha agresif. Fakat ağırlığı olsun, sonunda yaşattığı sinek kaydı hissiyatı olsun memnun kaldığımı söyleyebilirim.