22/05/2017, Saat: 16:18
(22/05/2017, Saat: 16:01)SumNauta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @megadex keyifle kullanın. 4 küsur ay önce (öncesinde çok uzun yıllar Gillette Fusion tarzı aletlerle haftada 7 gün ıslak tıraş olan birisi olarak) benim de aldığım ve jiletle tıraş olduğum ilk makineydi EJ89, çok memnun kaldım ve şu anda vintage ya da yeni bir çok makine var koleksiyonumda ve EJ89'u hala keyifle kullanıyorum.
Gillete Fusion tarzı makinelerden bu tip bir tıraş aletine geçildiğinde dikkat edilmesi gereken bir noktayı nacizane bir öneri olarak söylemek isterim:
O tip makinelerden 'belki' adet edinmiş olabileceğiniz 'bastırma' olayını yapmamalısınız. Çok hafif ve sapın/makinenin kendi ağırlığıyla yapacağınız kesme hareketi ve yüzünüze değme açısını en iyi halde sağlamanız size daha konforlu ve tahrişsiz bir tıraş verecektir.
Yüze bastırmamak, yumuşak bir akışla makinenin kendi işini görmesini sağlamak daha keyifli bir tıraş deneyimi verecektir.
Sent from my iPad using Tapatalk
Teşekkürler. Evet bastırma yapmamaya dikkat edeceğim. Tabi traş ola ola, el alışkanlık kazanır.
Merkur Progress - FS pu23p fh26 - Astra Platinum - Nivea Tıraş Kremi - Gillette Tıraş Sonrası Balsam