22/11/2017, Saat: 22:11
(22/11/2017, Saat: 20:54)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Blog bilemem de şöyle forumda bir köşe açsan da fırsat buldukça öyküler falan yazsan şu eskiden radyolarda yayınlanan arkası yarın tadında olur .
Komşum bilmiyorum açıkcası,sonuçta tıraş forumu burası.Yönetim ne der? Bilmem ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(22/11/2017, Saat: 21:06)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz canercim köşe yazını okumak zevkli . İnceleme için ellerine sağlık . Oldum olası yüksek binaları sevemedim .
Abi teşekkür ederim.Gökyüzüne bakmak iyidir,orada olmasan da olur.
(22/11/2017, Saat: 21:14)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada dostlar konuyu dağıtmak istemem de şu dolarla ilgili öngörüyü yapan arkadaşlar yüksek binaya çıkmadan bi uğrasınlar da iki kelam etsek..
(22/11/2017, Saat: 21:33)Dragon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum elinize sağlık. Yine harika olmuş. Yalnız bu edebi tarzınızı (çünkü bir üslup/tarz oluşturmuşsunuz) başka yazılarda da değerlendirin. Bence bir blogunuz olsun. Medium.com üzerinden hemen açın derim
Fikir için teşekkür ederim,sağolun Hocam.
(22/11/2017, Saat: 22:00)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika bir yazı icinde, harika gozuken bir fırca.
Tesekkurler agzına saglık kardesim.
Çok teşekkür ederim abi.Beğenmene sevindim.
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?