04/12/2017, Saat: 01:32
(04/12/2017, Saat: 00:49)Ferman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar surekli ayni seyi soyluyorum, sizde ayni sekilde cevap veriyorsunuz
Ben Muhle r41 i yeni baslayana tavsiye edelim demiyorum, yeni baslayanlara mild yerine agresif bi alet onermek daha mantikli olmazmi. Tum ustadlar EJ ile tiras olmanin ustalik gerektiginde hemfikir o zaman bu dongu agresiften milde dogru olmali bence. Ama herkes r41 e takildi onun uzerinden cevap yaziyor anlasamiyoruz.
Komşum aslında biz de sizin sorduğunuz sorulara cevap veriyoruz. Ancak siz kendi durumunuza zanediyorum çok odaklanmışsınız, ondan pek kendimizi pek ifade edemedik.
Kişisel olarak benim tanışma başlıklarında yeni başlayanlara, kimseye ilk alet olarak tavsiye edilmemeli dediğim wilkinson klasik önermişliğim de var, R41 önermişliğim de var, Ayarılı alet önermişliğim de var, Rimei önermişliğim de. Biz kişiyi ne kadar tanıyorsak, o derece yardımcı olabiliriz. Kişi kendisi hakkında fazla detay vermemişse klasik model olan 89 veya türevlerini öneririz.
EJ89 tecrübe gerektiren bir alet değildir. @Nani Kuş üstad kinaye yapmış, tabi biz kendisini tanıdığımız için ne demek istediğini anladık. Bunlar da olur forum içerisinde, öneri yaptığımız tanışma başlıklarında olmaz. Ama şu da bir gerçek ki, bazı aşırı mild aletler vardır ve gerçekten tecrübeli birisinin kullanması gerekir. Bunu zamanla forumda vakit geçirdikçe siz de anlarsınız.
Vakit çok geç oldu komşum, yarın sakin kafayla devam edelim
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!