Tamamen kendi tecrübeme göre yazıyorum katılan katılmayan komşumuz olabilir. Çok fazla alet almak istemeyipde bu konuyu okuyacak olan bir dostumuz olursa nacizane not düşmüş olayım 7 aylık klasik tıraş tecrübesi olan bir acemi olarak. Black Beauty üçüncü tıraş aletim. En mild kabul edilen De89 um, en agresif kabul edilen R41 im var. Bunlarında elbet keyfi çok farklı, verdikleri his heyecan çok güzel. Ama BB benim için bu ikisinin yanında gerçek bir tıraş aleti. Kullanırken De89 kadar rahatım, R41 yakınlığı içinde bir perde fazladan alıyorum ve fazla perde kesinlikle son dört tıraştır hiç bir tahriş oluşturmadı. Gerçi öyle çok yakın tıraş isteyince jiletli usturam var onuda kullanıyorum zaten. Bu alet De89 konforunda hatta ondan daha konforlu R41 tıraşı veriyor benim için. Belirtmekte fayda var, sakalım çene kısmı biraz daha sık ve sert olmak üzere normal sayılır, cildim ise kuruya meyilli normal dersem yanlış olmaz. Denk gelsin aynısından bir tane daha alacağım, hatta bulabilirsem Slim ve Fatboy da alırım
yeni alet ise sadece Çelik ustura olacak. Bu forumu bir kere daha sevdim, yoksa nerden bulurdum bunu, hatta bulamamıştımda okadar antikacı gezmeme rağmen. İlk tıraştan bu yana on gün bile yeni geçmişken baya sevdim bu aleti.