03/01/2018, Saat: 13:52
(03/01/2018, Saat: 02:43)protti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam siz impa fiyat listesini mi kopyalayıp yapıştırdınız
Sakal varsa jilete de hep olacaktır sonuçta kartuşlarda jileten imal ediliyor. Yine de karar sizin ...
hocam ben kullandığım jiletleri excelde listeleyip değerlendiriyorum. markaların olduğu sütunu kopyalayıp yapıştırdım direkt. daha deneyeceğim çok jilet var zamanla onları da temin edip değerlendireceğim.
(03/01/2018, Saat: 03:14)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim de polsilver jilet favorilerimden ve daha sonra denediğim jiletler bu durumu pek değiştirmedi. sadece personna jilet de(platinium değil blue denilen, şu an mavi değil) favorilerime eklendi. personna yı ilk denediğim zamanlar polsilver a göre kesmiyormuş gibi gelmişti ama alıştıktan sonra progress+personna+proraso üçlüsüyle yüzümün tıraş sonrasında daha rahat ettiğini gördüm. şu an progress ile personna kullanıyorum diğer aletlerde(futur,r89,34c vs) polsilver. uzun zamandır da bu durum değişmedi. Geleneksel tıraşa cilt-sakal sorunlarından dolayı geçtiğim için jilet konusunda pek macera aramıyorum
çeşitlilik tatminini sabun ve aftershave çeşitlerine bırakıyorum. Siz de benim gibi önce sorunsuzluk diyorsanız bir miktar polsilver alınabilir.
ama personna jileti hatta mümkünse progress ile bir süre düzenli kullanın derim. Tıraş sonrası(sakallar çıkarken) konforu ile fikrinizi değiştirebilir.
hocam normal personna'nın sadece platinum kaplı olanını denedim iyi güzel jilet ama biraz tahriş yaşadım. normalini bir deneyeyim. ayrıca bütün şartları sabitleyebilirsem tekniğimin eksiğini yanlışını daha rahat anlayıp o konuya eğilmeyi düşünüyorum. şuan jiletleri değerlendirirken yakınlık, ömür vb konulardan sadece konfora öncelik veriyorum. eğer çene altı bölgesini tamamen dizginleyemezsem gidip epilasyon yaptıracağım