Bence elinin altında bir ayarlı olsun ne olur ne olmaz çünkü hem günlük tıraşta hemde ara verdiğin tıraşta kullanırsın en kötü fatip le rotasyon yaparsın ama öbür türlü günlük tıraşta 34c yi beğenmeme olasılığın var ama ayarlı alette beğenmeme kolay kolay olmaz, en azından progres beğenmeyen kişi ben görmedim.
Ama maalesef ben de yok ayarlı olarak Futur ve Fatboy var. Günlük tıraşta mühlenin R89 unu kullanıyordum ama ayarlılar kesinlikle daha konforlu sadece canım isterse stylo serisi r89 başlıklı makineyi kullanıyorum.
Komşum sen 34C ile Progres arasında kaldığın için progres dedim yoksa önerilecek çok makine var. Ama daha fazla kafanı karıştırmak istemem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ama maalesef ben de yok ayarlı olarak Futur ve Fatboy var. Günlük tıraşta mühlenin R89 unu kullanıyordum ama ayarlılar kesinlikle daha konforlu sadece canım isterse stylo serisi r89 başlıklı makineyi kullanıyorum.
Komşum sen 34C ile Progres arasında kaldığın için progres dedim yoksa önerilecek çok makine var. Ama daha fazla kafanı karıştırmak istemem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi