09/05/2018, Saat: 20:52
(09/05/2018, Saat: 20:41)Niko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aletin size ağır ve hantal gelmesi görecedir ve kabul edilebilir. Ancak yüzde kaymaması, sanki iteleyerek tıraş olma durumunuz enteresan. Alet yüzümde kaymıyor demişsiniz. Her DE alet jiletsiz şekilde yüzde kayar. Kaplaması ne olursa olsun. Sabunsuz bile. Bu durumda aklıma sadece jiletten kaynaklanan bir sorun olma ihtimali geliyor. Jiletiniz korsan olabilir. Aynı jileti memnun kaldığınız diğer bir aletle deneyin. Eğer denediniz ve yine aynı sorunla karşılaştıysanız jiletiniz sahte. Yok, iyi bir tıraş geçirdiyseniz De89 ile aranız yok demektir. Bunu farklı jiletlerle de biraz tecrübe edin derim. Alette bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Jilet ile uyumum çok iyi diğer aletlerle 34c olsun gillette tech yada slim adjustable fat handle olsun iyi gayet böyle bir hissiyat yaşamadım ama ejde89 da böyle oldu heralde aram yok bunu anladım olmuyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum artık rafta yerini alacak yada satmayı planlıyorum bana uymadı ejde89
Denizleriniz sakin, pruvanız neta olsun...