11/12/2018, Saat: 19:46
Bu aleti geçen hafta sonu büyük heyecan ile aldım. İlk aletim Wilkinson Clasic iyi yorumları olsa da gerçek geleneksel tıraş bu aletle olmaz yorumları bana pahalı bir alete karar vermeden bunu almaya itti. Yanında bir takım yeni jiletler de aldım. Ancak daha çok tıraş olduğım Derby Premium’u taktım aradaki farkı anlmaak için. Eskiden sinek kaydı olamıyordum tersten test ettiğimde hep kalıntılar oluyordu. Sert, gür ve yatık bir sakalım var sanırım hayatımda hiç sinek kaydı olmadım Alet ilk denememde yüzümü kabarttı tıraş sonrası ciddi yanıklar vardı. Canım sıkıldı ama tekrar denedim tabiki. Bugün 2. Tıraşı daha kaliteli olduğunu düşündüğüm Gilette 7 o’clc super steinless ile yaptım. Kalıntı daha az ama şu an yüne yüzümde ciddi yangı var. Yüz hazırlığımın standardını değiştirmedim bugün önvesinde duş ve proraso preshave kullandım. Köpük proraso yeşil krem. Ama Wilkinson’la geleneksel tıraşı sevdim. Şimdi soğuyorum. Sizce nasıl devam etmeliyim. Elimde pharmasharp father shark vs. çeşit var. Çok bastırdığımı düşünmüyorum iyi hazırlandığımı da düşünüyorum. Ama tıraş esnasında kılcal kanamalar başlıyor.
Önerileri bekliyorum.
Önerileri bekliyorum.