22/12/2018, Saat: 18:07
Üç parçalı Rimei bende tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Dört parçalıda daha önce rastlamadığım eğrilik, çapaklar ve kaplama kusurları var. Çapaklar jilete temas ettiği için jileti tek kenarından ve ortasından aşağı doğru bastırarak eğiyordu, onları törpüleyerek hallettim, derken kapağın kenarlarının da jilete bakan kısımlarının eğik olduğunu fark ettim. Bu eğimler jileti kenarlardan büküyor. Kalıptan öyle çıkmış gibi göründüğü için o kısımları törpülemekle uğraşmadım. Bu haliyle üç parçalı Rimei maalesef çöpe gidiyor.
İlk olarak 2013 yılında aldığım dört parçalı ilk seri Rimei o kadar kaliteli ve hemen hemen kusursuz olmasaydı, bu yenisinin kusurları belki de bu kadar gözüme batmayabilirdi. Yine de o zamanlar 4 liraya aldığımız ürünün bugün 18 liraya berbat edilmiş halini satın almış olmama üzüldüm.
Sonuç olarak eski modeli kullanmaya devam.
İlk olarak 2013 yılında aldığım dört parçalı ilk seri Rimei o kadar kaliteli ve hemen hemen kusursuz olmasaydı, bu yenisinin kusurları belki de bu kadar gözüme batmayabilirdi. Yine de o zamanlar 4 liraya aldığımız ürünün bugün 18 liraya berbat edilmiş halini satın almış olmama üzüldüm.
Sonuç olarak eski modeli kullanmaya devam.