19/01/2019, Saat: 22:41
(Son Düzenleme: 20/01/2019, Saat: 18:12, Düzenleyen: onurcakmak.)
(19/01/2019, Saat: 22:38)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum hayirli olsun.
Keyifle kullanin.
Hangi siteden aldiginizi soyleyebilir misiniz?
Tesekkurler komsum, yurtdisi'na gonderim yapiyorlar mi bilmiyorum ama Stirling'in kendi sitesinden aldim (https://www.stirlingsoap.com/). West Coast Shaving ucretsiz gonderi sagliyor Amerika ve Kanada'ya ama sample size urunler yok ve cesitler cok kisitli.
(19/01/2019, Saat: 12:43)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük umutlarla aldığım qshave futur klonu ne yazık ki hüsranla sonuçlandı. Uçlar arasında baya bir fark var ve bütün hevesimi kırdı baya umutlanmıştım. Hatta bir ara çöpe atmayı bile düşündüm ama geri belki düzeltirim diye vazgeçtim. Kapağını çıkarttığımda vida kısmında çapak ve yamukluk fark ettim zımparayla düzelteyim dedim yine olmadı. Aliexpresten baili almayı düşünüyordum fakat bu olaydan sonra pekte güvenim kalmadı. Neyse ki yanında aldığım Gillette Super blue gayet iyiydi fakat bana baya mild geldi. İçinden çıkan jileti çok beğendim gayet keskindi.@Hüseyin İbiş komsum, simdi gordum, ben de bu urunu Amazon'dan satin almistim, urunde ayni sizdekinde oldugu gibi kafa acikligi sorunu vardi. Iade ettim. @FearofATG komsum urunu ismarlamadan once isim yazdirmis, duzgun gelmisti. Belki de kisisellistirme yapilinca urunlerde ister istemez kalite kontrol oluyor diye bir cikarim yapmistik