12/02/2019, Saat: 20:20
(Son Düzenleme: 12/02/2019, Saat: 20:21, Düzenleyen: fatihbyfah.)
Elimin en yatkın olduğu alettir. Kedi gibi sevdirir kendini En çok progress kullandığımdan ötürü yeni aldığım jiletleri ilk bu makinada denerim. 2 günden fazla sakalda 2 perde ve boyun altı düzeltme 8-5-2 günlük tıraşta 1 perde ve boyun altı düzeltme 5-2 kullanıyorum. Sanırım oğluma miras kalacak yegane makinem Sarı topuzun alete farklılık kattığını düşünüyorum. Kanallarının genişliği ve kolay kolay tıkanmaması hızlı tıraşlarda yardımcı oluyor.
Bu arada sayın komşularım ilk kullanımımda temizlerken sarı kısmı içiyle birlikte elimde kalmıştı. Karga burnu pense yardımıyla yerine oturtmuştum. Eğer sonuna kadar sıktığınızda sayı tam denk gelmiyorsa muhtemelen iç mekanizma yerinden bi miktar oynamıştır. Korkulacak veya hata sayılacak bi durum değil Aklıma gelmişken söylemek istedim.
Bu arada sayın komşularım ilk kullanımımda temizlerken sarı kısmı içiyle birlikte elimde kalmıştı. Karga burnu pense yardımıyla yerine oturtmuştum. Eğer sonuna kadar sıktığınızda sayı tam denk gelmiyorsa muhtemelen iç mekanizma yerinden bi miktar oynamıştır. Korkulacak veya hata sayılacak bi durum değil Aklıma gelmişken söylemek istedim.