19/04/2019, Saat: 17:26
(18/12/2018, Saat: 17:48)Bilge_Kagan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konusunu aradım ama göremedim. Geçtiğimiz mart ayında aldığım fs silvertip Porsuk fırçamda performans kaybı yaşıyorum. Öncelikle fırçam eskisi gibi su tutmuyor. Su tutmadığı için de yüzümde köpük çalışırken kuruluktan dolayı rahatsızlık hissediyorum sanki yüzümü sert bir halıya sürter gibi hissediyorum. Bazen Fırçayı bilerek az yükledim, bazen de yüzümde çalışırken hafif suya batırıp tekrar yüzümde çalıştım ama sonuç gene aynı. Bu durumu yaşayan çözüm önerileri olan komşularımdan yardım bekliyorum
(19/12/2018, Saat: 00:48)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şahsi fikrim kullanımda hata ve zamanla kirlenme olmadıkça doğal kılda performans kaybı olmayacağı yönünde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geleneksel tıraşa başlayalı 1 sene oldu. İlk fırçam fs silvertip. 3-4 ay önce bu sorunu yazmıştım komşum da şahsi fikrini belirtmiş ve nokta atışı yapmış. Benim fırçadaki sorun kullanım hatasından dolayı meğer kılların kırılmasıymış.yüzümü halıya sürtüyormuş hissi kırık kılların oluşturduğu hismiş. Hep yüzde çalışma yapıyorum günlük tıraş oluyorum tasta hiç köpük yapmıyorum. İlk başta pahalı olan güzel olandır mantığıyla silvetip aldım ama 1 senenin sonunda cildime ve sakal yapıma finest tipi fırçaların uyduğunu anladım. Fırçayı toplam 300 kere kullanmışımdır pişman mıyım çok bastırdığım için aslında değilim Çünkü kullanması çok zevkliydi 300 kullanım da yeterli bi tıraş fırçası için bence. Şimdi gene 24mm maseto finest fırçalara bakıyorum. Benim gibi yeni başlayacak olup da silvertip fırça alacak komşularıma bilgilendirme olsun diye bu mesajı yazıyorum. Eğer kıllar silvertipse ve uzun süre kullanayım diyorsanız fazla baskı yapmadan kullanmanızı öneririm. Herkese iyi tıraşlar