13/06/2019, Saat: 10:55
(13/06/2019, Saat: 09:54)kırmızıbalık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün elime ulaşan Rimei ile ile Perma Sharp kullanarak 5-6 günlük sakal varken tıraş oldum, Siyah Wilkinson'dan sonra elde tutması bile çok aşırı keyif verdi, Rimei ile bu kadar keyif almışken daha değerli aletlerde alacağım keyfi hayal etmek çok güç
Siyah Wilkinson'dan sonra adeta ebeveynlerinden gizlice yaramazlık yapmaya çalışan bir çocuk gibi heyecanlıydım tıraşın her anında, agresif yapısı tıraş boyunca kalbim küt küt attırmadı desem yalan söylemiş olurum. Evet tecrübeli komşulara göre abartıyor olabilirim ama bir önceki aletimi değerlendirmeye katarsanız galiba hak verirsiniz.
@ekindgn komşunun tavsiyesiyle geleneksel tıraşa bir adım daha girmiş oldum, tekrar teşekkür ediyorum. @Zeyes komşumun tavsiyesi ile yeşil astra ile de deneyeceğim yakın zamanda.
Ben wilkinson yüzünden bırakacaktım bu işi, R89 aldım vay be dedim. Gerçekten hissiyatı tıraşı verdiği his başka. Birde uygun jilet bulursan çok keyifli geçiyor. Daha önce de iletmiştim alabilecek durum varsa direkt R89 gibi kaliteli bir makine ile başlamak bence daha uygun deneyimlemiş birisi olarak.