21/06/2019, Saat: 01:06
(13/06/2019, Saat: 11:05)ek_m Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kırmızıbalık komşum iyi günlerde kullanın.Yani bu geleneksel tıraşta enteresan olan şey, her sabun her fırça her jilet her alet gerçekten farklı bir deneyim. Ve birbiri ile kombinasyonlari da ayrica ayri bir deneyim. Bir kere keyif alinca da digerlerini de merak ediyorsun. Zorunlu gunluk aktivite, keyifli ve zaman ayirmak istedigin bir aktiviteye donusuyor." Bugun sunla tiras okurum, yuzde kopurtuceksem su sabunu kullanirim x firca ile." Ve benzeri planlar sonucu genis alternatife sahib bir hobi elde ediyoruz.
Kendinizi yalnız hissetmeyin her yeni ürün benim için de hep büyük heyecan oluyor.
Ancak belirtmeden edemeyeceğim, artık siz de sanırım dönüşü olmayan yola girdiniz İnsan bir süre sonra kendisini imkanlar el verdikçe yeni ürün satın alırken buluyor
Rimei tıraş aleti şuan için kullanmaktan en çok hoşladığım alet. Bazen ara veriyorum, yuma ve ws deniyorum. Sonra rimeiye tekrar geri gelip, agrligi ve agrasifligi ile nekadar keyifli oldugunu tekrar hatirlatiyorum kendime.
Zevkli de olsa sacma sapan bir dongu
SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi