10/07/2019, Saat: 14:56
(10/07/2019, Saat: 14:44)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım komşum, çok kararsız kaldığım bir alet. Beğeneni çok ama bu jilet yamuk tutması, ayar bozulması vs. can sıkıcı durumları çok sanırım. BB de okudum birisi yamış 2016 da kalıplar değiştirildi, bir çok sorun ortadan kalktı diye. O sebeple sordum.
Komşum ben alırken forumdan okuduğumdan yola çıkıp İmpadan Mustafa beye sormuştum mdifiye geçirmiş sizdekiler hangi versiyon diye Mustafa beyde yeni versiyon ama çok fazla bir değişiklik olmadığını hemen hemen benzediğini söylemişti. Çentik üçgen çizgi kalınlıkları filadı ama detayını tam hatırlamıyorum. Bende kısa sap kulanıyorum çok memnunum tabi zamanla ayar bozulması olucakmı bilemem ancak forumda uzun yıllardır kullananlar var onlar daha doğru yorm yapıcaktır.
Ben eğer doğru anladıysam ayar kaçıklığında yay gene tamamen kapanıyor ama başlangıç noktası + vb 1 olmuyor. Eğer içinden düzeltilmezse en son kaldığı numara neyse ordan saymaya başlanıyor yani değişen birşey olmuyor Hiç yaşanmasın tabi ama çözüm bu olsa gerek.
Sizde alıcağınız zaman danışırsınız ilgili firmaya belki daha detaylı yardımcı olurlar