11/08/2012, Saat: 11:25
hocam ben bilmiyordum vallahi zeytinyağı sabununun beyaz olduğunu
hep yeşildir diye düşünüyordum. Hatta dedemler eskiden çuvalla garlı sabun alırlardı, hep yeşil olurdu onlar...
benim aradığım şey içinde donyağı veya başka hayvansal içerik olmaması. Taliani bulamama ihtimaline karşı soruyorum. Başka tavsiye ettiğiniz bir sabun markası var mı?
Büyük ambalajlarda çoklu olarak bulunabilenler (ekonomik olması açısından) ilk tercihimdir.
Bşlgilendirme ve tavsiye için ayrıca teşekkür ederim
Saygılarımla
hep yeşildir diye düşünüyordum. Hatta dedemler eskiden çuvalla garlı sabun alırlardı, hep yeşil olurdu onlar...
benim aradığım şey içinde donyağı veya başka hayvansal içerik olmaması. Taliani bulamama ihtimaline karşı soruyorum. Başka tavsiye ettiğiniz bir sabun markası var mı?
Büyük ambalajlarda çoklu olarak bulunabilenler (ekonomik olması açısından) ilk tercihimdir.
Bşlgilendirme ve tavsiye için ayrıca teşekkür ederim
Saygılarımla
(11/08/2012, Saat: 11:21)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın papazeriği
Dalan'ın zeytinyağı sabunu diye sattığı resimdeki ürün aslında prina sabunudur. Eskiden prina ifadesini pakete hiç yazmıyorlardı ama yeni paketlere koydurlar. Sanırım gelen tepkiler üzerine yaptılar. Prina zeytinyağı üretiminde yan ürün olarak kalan zeytin posasının veya ağaçta yere düşen çok kalitesiz zeytinlerin yağı olup yenmeyecek kadar asitlidir. Annelerimizin eskiden çamaşıra kullandığı yeşil sabundur bu. Doğal zeytinyağı sabunu kullanmak istiyorsanız mutlaka beyaz renkte olmasına dikkat edin. taliani markasını önereblirim
saygılar
Martin