26/12/2019, Saat: 02:42
Değerli komşularım iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Keyifli tıraşlarınız olsun. Beğenmeniz beni ziyadesiyle mutlu etmekte işte bu sayede bu işin tüm yorgunluğu üzerimden gidiyor. Sabunu ile Balsamı ile bizlere, hepimize layık olabilecek en iyi tıraş ürünlerini yapmaya çalışıyorum.
İşten güçten vakit kaldığı müddetçe etkinliği yürütmeye çalıştım. Bir kusurumuz yada eksiğimiz olduysa affola.
@MetsGo komşum beğenmenize sevindim. Keyifli tıraşlarınız olsun. Eski lanolinliden farkı bu defa tropikal, meyvemsi bir esans ile koku desenini verdim. iyi günlerde kullanın komşum
İşten güçten vakit kaldığı müddetçe etkinliği yürütmeye çalıştım. Bir kusurumuz yada eksiğimiz olduysa affola.
(26/12/2019, Saat: 00:50)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arada 3 sabun içinden en çok lanolinli sabunun kokusunu sevdim , eski lanolinliden farklı galiba @efrasyab üstad , meyvemsi iç açıcı güzel bir koku geliyor .
@MetsGo komşum beğenmenize sevindim. Keyifli tıraşlarınız olsun. Eski lanolinliden farkı bu defa tropikal, meyvemsi bir esans ile koku desenini verdim. iyi günlerde kullanın komşum
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.