30/12/2019, Saat: 01:08
Bu arada ayarlı aletler konusu geçmiş alternatif olur mu diye. Ben de ilk DE aletin ayarlı olmasını çok mantıklı bulmuyorum. Olacaksa da progress olabilir belki. Çok seveni var forumda. Ayrıca en mild ayarları DE89'dan daha mild diye hatırlıyorum, ben hiç denemedim. Bende ayarlı olarak Gillette Black Beauty var. Bazıları kendisini çok sever bazıları da dengesiz bulur. Ben şu sıralar DE89 ile daha iyi anlaşıyorum açıkçası. Black Beauty ile birkaç ayda bir zevkine tıraş oluyorum sadece. DE89 güzel alettir kısaca. Ama asıl önemli olan cildinize uygun jileti deneyimleyip bulmak. Mesela ben yeşil Astra, permasharp, Derby usta Dermy exxtra vb tavsiye edilen jiletleri denedim DE89 ile. Permasharp yeşil astradan daha iyi geldi. Gillette Nacet de permasharptan bi tık daha iyi geldi. 7 o'clock da güzel Nacet ile benzer geldi bana. Ama mesela Naceti çok iyi bulan da var dengesiz bulan da var, ikisi de usta denilebilecek kişiler. Rapira denedim beğenmedim, onu da çok beğenen var. Kısacası jilet konusu kişiselleştirilmesi gereken yani cildinize ve makinanıza en uygun olanı bulmanız gereken bir konu. Belki makine seçiminden daha önemli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi