komşum merhaba, ayarlı alet ile başlamak bütçe elveriyorsa çok iyi bir tercihtir. Neden? en düşük ayardan en yüksek ayara giderken elindeki jiletleri farklı agresiflik seviyelerde deneme imkanı sunar. bir jileti bir makine ile deneyip puan vermek benim ve birçoğumuzun yaptığı temel hatadır. de89 ile voskhod kesmiyor yav dedikten sonra r41 e takıp voskhod sakalı yüzümden kestiğini hissettirmedi bile diyebildim . bunu her ayarlı size tek başına gösterebilir. de89 günlük tıraş olanlar için bence de idealdir ama benim gibi arada bir tıraş olanlar için 3 perde zahmetli olacaktır. progressin en düşük ayarı de89 dan daha etkili ve güzel kesimlidir. ben 3 ten yukarı çıkamadım daha dünya kadar ayarı vardı. şu an slim adjustable kullanıyorum . elimde iki adet vardı biri muhteşem biri temkinli tıraş ediyordu baktım metal aksamda bir sorun var araştırdım düzelttim muhteşem bir denge ile tıraş olabiliyorum. bunu yazma sebebim beğenen ve beğenmeyen kişiler benimle aynı sorunu yaşamış olabilir şayet benim aldığım ikinci makine elimde slim yokken elime geçmiş olsaydı muhtemelen bir daha slim adjustable iyi makine demeyin bana derdim şu an keyif yapma dışında 3 perde ihtiyacı olmadan 2 perdede temiz tıraş olabiliyorum. şu sıralar jilet favorim gillette permasharp.
sözlerim yanlış anlaşılmasın konuya uygun genele hitap eden bir metin yazmaya çalıştım.
son olarak jilet alet uyumu çok önemlidir yukarıdaki voskhod örneği.
sözlerim yanlış anlaşılmasın konuya uygun genele hitap eden bir metin yazmaya çalıştım.
son olarak jilet alet uyumu çok önemlidir yukarıdaki voskhod örneği.