14/01/2020, Saat: 17:39
(Son Düzenleme: 14/01/2020, Saat: 17:40, Düzenleyen: ENDER3470.
Sebep: imla
)
Ben de Razorus'dan turuncu renge olan zaafımdan dolayı Yaqi Butterscotch Tuxedo 24 mm almıştım. İlk başlarda köpük yapmayı pek becerememiştim. Bir gün, bir kenara attığım Lider fırçamı alıp on numara bir köpük yapınca, kendime iyi bir domuz kılı fırça alma arayışına girdim. Bu konuda bilgi ve tavsiye almak için, esnaflığına ve beyefendiliğine inandığım Noyan Bey'le iletişime geçtim. Kendisi bana domuz kılı fırça konusunda istediğim yardımı elbette yapabileceğini, ancak bundan önce, elimde bulunan Yaqi sentetiğin çok iyi bir fırça olduğunu, sadece bazı küçük noktalara dikkat edersem, en az domuz fırçalar kadar etkili ve konforlu olduğu konusunda telkinde bulundu. Bu denemelerden sonra, eğer hala domuz kılı istersem, kendisini tekrar arayabileceğimi söyledi ve beni o an için yeni bir fırça almaktan vazgeçirdi. Sentetik fırçayla köpük yapma videosunu da tekrardan ve daha dikkatli bir şekilde izleyince, Yaqi sentetik fırçamla gerçekten de çok kıvamlı ve bol köpük elde ettim. Şu an kendisiyle oldukça iyi anlaşıyoruz.
Sentetik fırçalarla ilgili kafasında soru işaretleri olan komşularıma belki bir açıklık getire bilmişimdir.
Sentetik fırçalarla ilgili kafasında soru işaretleri olan komşularıma belki bir açıklık getire bilmişimdir.