19/03/2020, Saat: 23:23
(Son Düzenleme: 20/03/2020, Saat: 02:56, Düzenleyen: onurcakmak.)
(19/03/2020, Saat: 22:55)Razor Man Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli komşularım merhaba ,Merhaba
Sizlerden Ed 89 modeli hakkında bilgi almak istiyorum.1 hafta dolmadan barley aleti severek aldım. işçilik ve konfor bakımından çok tavsiye edilen ürün olduğu için gözüm kapalı aldım desem yeridir. Lakin üst kapağın iç kısımlarında deforme soyulma lar bakır rengi atmalar vardı.Aldığım yer ile iletişime geçtim değişim yapabileceğini belirtti. Kısacası bende bugün değişim yapmaya gittim. Baktığımız diğer 2 kapakta da aynı durum vardı aralarından daha az hata olanını aldım. Edwin Jagger kapakları kaynakla yapıştırıldığı için ufak tefek hatalar oluyormuş aldığım bilgi bu yönde. yanlız dikkatimi çeken bir şey oldu üst kapak yanlardan alt tablaya göre taşma yapıyor büyük kısacası, normal mi bu durum daha önceki kapakta dikkat etmemiştim. Edwin Jagger resmi sitesine mail atsam olumlu bir dönüş olurmu acaba? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşılaştırmak isterseniz elimdeki EJ ve Mühle Ed89 başlıkların fotoğraflarını paylaşıyorum. Sanırım sizin makinede bir anormallik var.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"