01/05/2020, Saat: 15:39
(Son Düzenleme: 01/05/2020, Saat: 15:49, Düzenleyen: DenizKSK.
Sebep: Ek
)
6C açıkcası Progress sonrası çok koruyucu ve mild kaçar, Rockwell'in 6. plakası bile .76 veya .74 değere sahip. Yani oldukça mild ve koruyucu. Ama 6C için hakkını yemeyelim bıçağı inanılmaz rijit ve sağlam tutuyor.
37C slant ise hem keyifli, hem sessiz bir alet. Progress sonrası ya Merkur 37C, yada Razorock German 37 düşünülebilir. Çokta güzel olur.
Hem progress hem 37C sahibiyim, elim slant'a daha çok gidiyor yalan yok
EK: @DelikanliTiras - Selman Bey'in şu an kullandığı 6C bendeydi vakti zamanında. Ben de zamanında Ankara'dan Onur hocam'dan almıştım, döndü dolaştı yine memleketi Ankara'ya döndü alet
Güzel alettir, kalitesi gayet tatmin edicidir ama işte biraz fazla mild ve aşırı koruyucu bir yapısı var. Ama seveni de çoktur.
37C slant ise hem keyifli, hem sessiz bir alet. Progress sonrası ya Merkur 37C, yada Razorock German 37 düşünülebilir. Çokta güzel olur.
Hem progress hem 37C sahibiyim, elim slant'a daha çok gidiyor yalan yok

EK: @DelikanliTiras - Selman Bey'in şu an kullandığı 6C bendeydi vakti zamanında. Ben de zamanında Ankara'dan Onur hocam'dan almıştım, döndü dolaştı yine memleketi Ankara'ya döndü alet

Güzel alettir, kalitesi gayet tatmin edicidir ama işte biraz fazla mild ve aşırı koruyucu bir yapısı var. Ama seveni de çoktur.
"A Samurai always wears two swords."