07/05/2020, Saat: 11:59
(07/05/2020, Saat: 11:44)Tsunkai Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ulustaki Alsancak Çarşısında 2. Kattaki Mass Kozmetikten Ming Shi 23L yi ve yanında Tima 777 yi aldım. Ming Shi 23L ile 3 günlük sakalı geribildirim seslerini duyarak tıraş oldum. Forumda bu tıraş olurken duyulan sesten keyf alanları okurken yorumlar bana anlamsız ve ilginç gelmişti tıraş sesi kimin neden hoşuna gider ki diye düşünmüştüm. Ama öyle değilmiş ses ve acı yok.
Alet çok kaliteli bir his vermiyor, yorumlara bakarak aldım bu aleti, tıraşa başlayana kadar da açıkçası ümitsizdim ama iyi sonuç verdi diyebilirim. Sakalım orta sertlikte, cildim hassastır, tirastan önce proraso mentollü krem kullandım, bıçağım permasharp, köpüğüm proraso sandal ağacı, tıraş sonrası ise Gillette Cold idi, bildiğim bütün detaylara da dikkat ederek oluyorum tabi, tirastan sonra soğuk su ile yıkamak çok işe yarıyor hakikaten, Wilkinson sword klasikten sonra iyi geldi diyebilirim, geleneksel tıraşın dehlizlerinde kör ebe oynamaya devam ediyorum...
Komşum timayi kullanınca geri dönüş verirmisiniz.Bende aldım ws den sonra çok tahris edici geldi ve malzeme kalitesi çok iyi değil.
Kartallar yüksekten uçar