10/05/2020, Saat: 21:41
(10/05/2020, Saat: 20:22)berberkokusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
Ben wilkinson sword'dan DE89'a geçenlerdenim, güzel bir yüz hazırlığıyla DE89'un daha agresif aynı zamanda çok daha rahat, güzel bir tıraş verdiğini düşünüyorum. Agresiflik bariz hissedilir mi? Bu biraz da sizin sakal yapınızla alakalı bir durum. Günlük veya gün aşırı tıraş oluyorsanız DE89'u tavsiye ederim. Haftada 1-2 kez tıraş oluyorsanız daha da agresif bir alet işinizi görebilir. Yine buradan edindiğim bilgilere göre DE89'dan agresif olan Fatip Grande'yi de tavsiye ederim. Lafı biraz dolandırdım ama bana bu üç alet içerisinden tek seçenek sunulsaydı bu kesinlikle DE89 olurdu.
Ben standart olarak 4 güne bir tıraş oluyorum, kesinlikle günlük tıraş olmuyorum. Sakalım seyrek (köseyim) ve sert. Ben bu sakalı wilkinson sword ile rahat çıkartıyorsam dediğinize göre DE89 çok daha rahat çıkartır yani. DE89 un az bir farkla Wilkinson sworddan agresif olması bana fazlasıyla yetecek.
(10/05/2020, Saat: 20:26)bthnkckshn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben yeni geçtim 2 hafta oluyor, wilkinsonu 4 sene kullanmıştım, de89 bence çok güzel bir alet daha akıcı bir tıraş sunuyor hemde daha az tahrişle daha konforlu olarak tabi burda jilet seçimleride önemli unutmamak gerek
Ben dört güne bir tıraş oluyorum, sakalım seyrek, acaba siz günlükmü tıraş oluyorsunuz, DE89 wilkinsona göre dah yakın mı tıraş ediyor, yoksa sadece konforumu yüksek