17/05/2020, Saat: 01:04
(16/05/2020, Saat: 01:57)Tony Soprano Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edwin Jagger DE89 gerçekten de çok başarılı bir makine. Krom kaplaması kaliteli, işçiliği güzel, dengeli ve şık bir alet. Elinize aldığınızda güven veriyor. Başlangıç için çok fazla önerildiğinden, ilk jiletli tıraş makinesi olarak bunu tercih ettim. Herkes fazla bastırmamak gerektiğini söylüyor ancak iş pratiğe geldiğinde yeni başlayan birisinin bunu uygulaması pek zor. Ben de az önce, ancak 12. tıraşımda bunu başarabildim. Neredeyse makineyi tutmak yerine, düşmemesi için elimle destek olur gibi yaparak denedim. En konforlu tıraşımı yaşadım diyebilirim. Bastırmadan kullanacağım dedikten 5-10 saniye sonra bile bu altın kuralı unutabiliyoruz. DE89'un zaten azımsanmayacak bir ağırlığı var. Bırakın yüzünüzde aksın. Siz sadece düşmesine engel olun, geri kalanı o halledecektir.
Peki siz o makineyle kaç günlük sakalınızı tıraş ettinizde memnun kaldınız. Ben günlük tıraş olmuyorum. Sakalım seyrek olduğu için 4 güne bir tıraş oluyorum. Sizce DE89 bana yeterli gelir mi? Yoksa daha agresif makinelere mi bakmalıyım.