21/06/2020, Saat: 12:14
Ben de "shave away kit" ile beraber tıraş kremiyle aldım bu fırçayı. Görüntüsü güzel gelmişti, seyahat fırçası yaparım diye düşünüyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Yaqi'nin sentetik fırçalarıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Bir kere çok sert ve batıcı. Sabunu da tutmuyor.
Ben de bit pazarından bulduğum domuz kılı fırçanın düğümünü bu fırçanın sapıyla değiştirdim:
[img][/img]
Düğümü çıkarmak için 15-20 dakika kadar kaynar suda beklettikten sonra anca çıkartabildim düğümü. Kıllar suya kırmızı bir renk verdi ve oldukça yumuşadı.
Bu düğümü de bit pazarından aldığım domuz kılı fırçanın sapına takacağım, seyahat fırçası olarak buna da bir şans veririm herhalde.
[img][/img]
[img][/img]
Ben de bit pazarından bulduğum domuz kılı fırçanın düğümünü bu fırçanın sapıyla değiştirdim:
[img][/img]
Düğümü çıkarmak için 15-20 dakika kadar kaynar suda beklettikten sonra anca çıkartabildim düğümü. Kıllar suya kırmızı bir renk verdi ve oldukça yumuşadı.
Bu düğümü de bit pazarından aldığım domuz kılı fırçanın sapına takacağım, seyahat fırçası olarak buna da bir şans veririm herhalde.
[img][/img]
[img][/img]
"Her şeyin bir şeyi vardır."