16/09/2020, Saat: 00:55
(16/09/2020, Saat: 00:47)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu tekrar ortaya çıkaran @"kaanayhan" komşumuz sağolsun , haberim yoktu buradan.
@osaka23 komşum nick ini koşuforumda görmüştüm , ultra büyük hedef başaracagına şüphem yok , benim hedefim yarı maraton şimdilik 15 K üstü koşamıyorum
Haftada30-40 km koşuyorum toplamda genelde 10 K 6-7 pace aralığında
Evde egzersiz yapıyorum , haftada 2-3 gün boks yapmaya başladık bir kaç aydır
Sporda geleneksel tıraş gibi cildi güzelleştiriyor .
Aslında foruma güzel bir günün koşusu başlığı yakışır , motivasyon ve heveslendirme amaçlı
valla su pandemi ciddi motivasyon dusuklugu yaratti aslinda motive edecek bir sey guzel olur. Benim haftalik mesafem o kadar yuksek degil bazen yukseliyor ama bazen de cok dusuyor bakalim bir hedef koydum onume ama acikcasi bu durumda yarislar veya etkinlikler nasil olacak yada olacak mi bilemedigimizden dolayi da biraz salliyor insan ama ciddi ciddi ustune dusmek lazim denemeler provalar ozel antremanlar .... yapacak is cok insallah bir yarista denk geliriz
Duzenle ikonunu bulamadim @"MetsGo" hocam aslinda gayet kosarsiniz yari maratonu haftalik bu hacimle ama yolda kosmaktansa patikalarda kosmak bana daha cok keyif veriyor