01/10/2020, Saat: 12:36
(Son Düzenleme: 01/10/2020, Saat: 14:35, Düzenleyen: İsmetaltan.)
(01/10/2020, Saat: 12:17)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"shaving nick" Raif'im beğenmene ve olumlu görüşlerine sevindim.
Güzel bir videoyu hakketiğini düşünürek sonraki tıraşını bekliyoruz.
@İsmetaltan Ne dersin düşer mi hiç satışa.
Abi düşer eğer bütçesi hazırsa beklemek lazım. Yakın zamanda bir tane m serisi satıldı ama karaborsa tanıdıktan tanıdığa bende raslantı sonucu öğrendim. M ve N serisi için genel anlamda tıraş karakteristiği için fark yok denlimiş başlığın ilk sayfalarında da ayar mekanizması sağlamsa sorunsuz ürün olacak diyebiliriz bendeki M serisi, memnuniyetsizlik yaşamadım.
Video beklemedeyiz.

(01/10/2020, Saat: 12:22)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun komşum sizin yazınız da en onlarınki kadar özendirici ve güzel olmuş@"mustbe" hocam bakır telini bilmem ama şu nacet dayı varya aklıma o geliyo habire ecnebi denince.gillette Türkiyenin reklamlarında da dediği gibi Türk erkeklerinin sakalı bakır teli kadar serttir. ecnebiler o sebeple bizden daha şanslı mı demeliyiz rahat mı demeliyiz bilemedim ancak onların agresif dediği bize orta karar gelebilir

latife bir yana nispeten haklısınız ama şu agresif aletleri de çatır çatır alıyolar wolfman mesela.