18/01/2021, Saat: 19:36
İlk aldığımda pek de ilgimi çekmemişti, hatta günlük tıraşta bana uymadığı için elimden çıkartmıştım. Fakat sonrasında nedense aklımda kaldı, bir tane daha edindim. Şu an kendisiyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki..
++ Malzemesi harika, yıllar boyunca kullanılabilir.
++ Pratik, orta boyutta,
++ Jileti çok düzgün tutuyor. (Yeni üretimlerde bu konuda ciddi sorun olduğunu gördüm, kontrol etmeden almamak lazım)
++ Ünlü-efsane markaların makinalarına taş çıkartır,
++ Günlük tıraşta yorsa da iki günlük ve üzeri durumlarda muazzam bir etkisi var,
++ İki perde de tüm cildi tertemiz yapıyor,
++ Tıkanma gibi bir sorunu yok,
++ Kafa yapısının ince olmasından dolayı kıvrak ve kolay kullanımlı,
-- Jileti kenardan taşırıyor: jiletin kesin kısmı elinize-burun altı veya kıvrımlı-girintili bölümlerde tehlike yaratabiliyor, çok dikkatli olmak gerekiyor.
-- Genel bir kural olarak makinayı bastırmamak Rimei'de çok daha önemli hale geliyor. Diğer türlü
cildinizin pirüpak olmasının yanı sıra gereksiz yere üst tabakayı jiletle beraber siz fark etmeden tahriş edebilirsiniz.
Ben, Treet King ile günlük kullanmaya başladım, sanırım bu biraz da cilt yapımı ve tekniği daha iyi öğrenmemle alakalı. Ama bu konuda cildi koruyan ve kayganlığı yüksek bir sabun-krem çok işe yarıyor.
Kendisini seviyoruz
++ Malzemesi harika, yıllar boyunca kullanılabilir.
++ Pratik, orta boyutta,
++ Jileti çok düzgün tutuyor. (Yeni üretimlerde bu konuda ciddi sorun olduğunu gördüm, kontrol etmeden almamak lazım)
++ Ünlü-efsane markaların makinalarına taş çıkartır,
++ Günlük tıraşta yorsa da iki günlük ve üzeri durumlarda muazzam bir etkisi var,
++ İki perde de tüm cildi tertemiz yapıyor,
++ Tıkanma gibi bir sorunu yok,
++ Kafa yapısının ince olmasından dolayı kıvrak ve kolay kullanımlı,
-- Jileti kenardan taşırıyor: jiletin kesin kısmı elinize-burun altı veya kıvrımlı-girintili bölümlerde tehlike yaratabiliyor, çok dikkatli olmak gerekiyor.
-- Genel bir kural olarak makinayı bastırmamak Rimei'de çok daha önemli hale geliyor. Diğer türlü
cildinizin pirüpak olmasının yanı sıra gereksiz yere üst tabakayı jiletle beraber siz fark etmeden tahriş edebilirsiniz.
Ben, Treet King ile günlük kullanmaya başladım, sanırım bu biraz da cilt yapımı ve tekniği daha iyi öğrenmemle alakalı. Ama bu konuda cildi koruyan ve kayganlığı yüksek bir sabun-krem çok işe yarıyor.
Kendisini seviyoruz
Hadi hayırlı tıraşlar!