15/12/2011, Saat: 17:42
ben de de89 almayi planliyordum ama tarakli lunayi kullandiktan sonra super tras kalitesi yakaladim ve neden boyle oldu diye arastirdim. taraklilarda jilet kopuge ve killara beraber temas ediyormus oysa bar olanlarda bar kopugu siyirirken jilet sadece killari kesiyormus. Denemek icin ws yi kullandim ayni islemi yapmama ragmen puruzsuzlugu yakalayamadim dolayisiyla de89dan vazgectim lunanin yanina yine bir tarakli yahut slant almayi dusunuyorum ama slantlarda yorumlara gore taraklilardaki gibi %100 memnuniyet yok.
1930lara kadar sadece tarakli uretiliyormus. bar olanlar bu tarihten sonra uretime baslamis.
Bu arada gillette 1903-1906 arasinda urettigi double ring makinayi maliyeti dusurmek icin single ring e cevirmis. Simdi bendeki luna double ring olduguna gore yasini hesaplarken 100yildan fazla diyebilir miyiz?
1930lara kadar sadece tarakli uretiliyormus. bar olanlar bu tarihten sonra uretime baslamis.
Bu arada gillette 1903-1906 arasinda urettigi double ring makinayi maliyeti dusurmek icin single ring e cevirmis. Simdi bendeki luna double ring olduguna gore yasini hesaplarken 100yildan fazla diyebilir miyiz?