12/03/2021, Saat: 11:59
Ben kapalı tarak GC84'den bahsediyorum. Evet jileti biraz hissettiriyor ama tedirginlik vermiyor. Rex bu konuda daha çok tedirginlik veren bir alet, GC84 e benzer olmakla birlikte biraz daha agresif. Ben günlük tıraş olmadığım için o konuda yorum yapamam ama perde sayısını azaltıp hassas ciltli olmayanlar için günlüğe de gider diye düşünüyorum. Beni şaşırtan Men-Sup komşumuza GC84'e göre Roccanın sanki jileti hissettirmeyen ama temiz tıraş veren bir alet izlenimi vermiş olması. Rocca bana göre daha agresif bir alet. Onu EJ3one6 ile karşılaştırmak lazım. DE89/R89 a da bakarsak jileti hiç hissettirmiyor ama başlangıç için ideal aletlerden olmasına karşın kaç kişi bugüne kadar aynı aletle yoluna devam etmiştir. GC84 bana göre agresifliği çok güzel ayarlanmış ve özellikle her gün tıraş olmayanlar için ideal bir alet. Her gün tıraş olan birisinin de hafta sonları veya izinli günlerinde bir kaç gün tıraş olmadığını düşünürsek, bu aletin elinin altında olması sırf o günlerde kullanmak için bile iyidir. Sonuç olarak; tabiki herkes memnun olduğu aleti kullanmalı, herkesin beğendiğini herkes beğenecek diye bir şey de yok. Ben sadece şuana kadar kullandığım aletlere göre değerlendirme yapıyorum. Herkesin görüşüne saygım var.
TemeT NoscE