19/04/2021, Saat: 21:29
(19/04/2021, Saat: 19:31)mtcn77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de keyifli traşlar dilerim komşum.
Bugün ilk defa denedim. Ayıptır söylemesi jelatininden açmadan Proraso gibi sadece meyve ve amber kokuları veriyordu. Kılıfından çıkarınca yoğun tütün kokusunu da vermeye başladı ama diger esansların yanında varla yok arasında, çok dengeli hissediliyor. Sabunu da bence bir tık daha başarılı ama Proraso ile yeterince sabredip bir kez daha 3 gün arayla denedikten sonra kararını vereceğim. Bana Tabac daha doğal kokuyormuş gibi geldi, Proraso'nun güçlü bir parfüm kokusu var.
Teşekkürler komşum.
Açıkçası tabac sabun ve kreminde meyvemsi bir koku ben alamadim,tabi kişinin burun hassasiyetine göre değişecek bir konu sanırım ,ama dediğiniz gibi tütünden de ziyade baskın bir amber,misk kokusu var sabunlarda ,bunun tam tersi ise krem versiyonunda bulunuyor,onda tütün,amberden daha yoğun ama bence sabunlarınin kokusu daha dengeli ve hoş.Daha doğal kokuyor sizinde dediğiniz gibi ,ama krem versiyonunda ,proraso gibi biraz yapay bir koku var maalesef.
Bu arada 2 ürünün de tıraş performası, kayganlık ,koruyuculuk ve nemlendirme performanslarının karşılaştırmaları siz kullandıkça, öğrenebilirsek sevinirim ?