21/04/2021, Saat: 20:43
(21/04/2021, Saat: 14:49)Alpp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum.Ben tabac sabunu biraz ılık suyla,omega 10049 fırça veya yaqi siyah mermer sentetik fırça ile açıkçası çok kolay bir şekilde köpürtüyorum ama bana göre birazcık su ihtiyacı fazla bir sabun.Ben yoğun köpükten ziyade biraz sulu şekilde köpükle tıraş oluyorum makinenin yüzde daha rahat ilerlemesi için.Refill olarak aldığım için kendim çelik taşa bastım ordan köpürtüyorum sabundan herhangi bir parça başka kaba almadan.Dediğiniz gibi kayganlık bakımından tabac bencede biraz daha önde ,koruyuculuk olarakta benim cildime prorasodan daha iyi geliyor açıkçası.Dediğiniz gibi herkes aynı üründen farklı tecrübeler elde edebiliyor.Tüm kozmetik ürünlerinde de olduğu gibi aynı ürün farklı kişi ve ciltlerde ,bambaşka etkiler gösterebiliyor.Tabi sabunları değerlendirirkennaçizane fikrim;kullanılan makine,jilet ve fırçanın da önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum.
Tekrardan keyifli tıraşlar dilerim,gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
Komşum teşekkürler.
Bugün de keyif olsun diye traş oldum. Bu kez Proraso'yu kullandım. Öncekinden az Proraso ile daha iyi netice sağladım. Önceki sefer köpürtmekte biraz gecikince fırça suyunu saldı, ürün sonlara doğru yoğun geldi. Bu kez biraz daha suluydu. Geçen sefer 4 perdelik köpük çıkmıştı, bu sefer tam 3'e denk geldi.
Proraso Azur & Lime krem ile ürünün hazırlanma süresine, traş esnasındaki koruyuculuğuna değinmemek hakikaten olmaz. Ürün hemen hazırlanıyor, tek bir damlasıyla bir traşı çıkarabiliyor, kokusu ve koruyuculuğu ile traş tatmininizi üst seviyelere çıkarıyor. Hiç hazırlık heyecanı yaratmıyor dolayısıyla.
Hangisi daha yakın traş ediyor diye yakında klasman oluşturacağım aralarında neredeyse, o kadar güzel netice veriyorlar, aralarındaki seviye giderek yükseliyor.