27/04/2021, Saat: 17:59
Ben yaklaşık 8 aydır rotasyonumda rimei tıraş aletini kullanıyorum.Fiyatına göre bence gayet kaliteli,işçilik olarakta hepsi öylemidir bilmiyorum ama,en azından bendeki kusursuz,nokta hata yok,jileti çok düzgün tutuyor.Benim için tek sorun ,jileti yanlarda bence,biraz fazla taşırıyor,buda kulağa yakın bölgelerde ve burun altında biraz tehlikeli olabilir dikkat eilmezse.Agresiflik olarak bana orta ayarda ,puanlarsam,5.5/10 gibi geldi,ama nedense özellikle boyun bölgesinde jileti çok hissettiriyor.Çok daaha agresif başlıklarda kullandım,yaqi beast,r41 gibi ,onlar ciddi anlamda agresif olmasına rağmen ,nedense bu makinedeki kadar jileti cildimde hissetmedim.Tahriş,kesik vs. şükür yaşamadım ama jileti yüzde bu kadar hissetmek,agresif sayılmayacak bir makinede,bana keyifsiz geliyor açıkçası.
Makinenin kendi ağırlığı orta düzeyde ama yinede biraz daha ağır olabilirmiş,kendi ağırlıyla tıraş olmak ,benim için,pek mümkün değil gibi sanki.Jilet tutucunun alt tablası,yüzde kayan kısmı ,çok pürüzsüz ve oval.Açıkçası orası biraz desenli veya taraklı olsaydı daha kullanımı iyi olurdu diye düşünüyorum,sanki o parça yüzünden,açıyı ayarlamak zorlaşıyor,jilet suratı pas geçiyor gibi geliyor bana.
Yinede bu fiyata bence gayet iyi bir makine olduğunu düşünüyorum.Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
Makinenin kendi ağırlığı orta düzeyde ama yinede biraz daha ağır olabilirmiş,kendi ağırlıyla tıraş olmak ,benim için,pek mümkün değil gibi sanki.Jilet tutucunun alt tablası,yüzde kayan kısmı ,çok pürüzsüz ve oval.Açıkçası orası biraz desenli veya taraklı olsaydı daha kullanımı iyi olurdu diye düşünüyorum,sanki o parça yüzünden,açıyı ayarlamak zorlaşıyor,jilet suratı pas geçiyor gibi geliyor bana.
Yinede bu fiyata bence gayet iyi bir makine olduğunu düşünüyorum.Herkese keyifli tıraşlar dilerim.